Het team van Dierenarts DCA

Marjolein
Marjolein Dierenarts en mede-eigenaar

Marjolein Boeré-Secrève - Dierenarts en mede-eigenaar

Specialismen: Huid problemen

Ik ben in 2003 afgestudeerd als dierenarts. Een jaar later vestigde ik mij samen met Marcel als dierenarts in Almere en hebben we DCA opgericht. We wilden een kliniek die alles in huis heeft om de best mogelijke zorg voor huisdieren te bieden en dat is gelukt. Daar zijn we erg trots op.

Mijn liefde voor dieren beperkt zich niet tot de dieren in onze praktijk. Thuis heb ik een prachtige kruising husky van 5 jaar: 'Cooper’. Hij is afkomstig uit een Nederlands asiel. Buiten gaat hij het liefst zelf op avontuur, maar binnen is het een erg nette hond en luistert hij goed. Dat is erg prettig met een klein dochtertje in huis. Om zijn energie een beetje kwijt te kunnen loop ik regelmatig canicross wedstrijden met hem. Hoewel hij het dan erg lastig vindt te luisteren, is dit erg leuk om te doen. Ik zou hem voor geen goud willen missen!
Marcel
Marcel Dierenarts, Tandheelkundig dierenarts en mede-eigenaar

Marcel De Kruijff

Specialismen: het behandelen van honden, katten, konijnen en reptielen

10 jaar geleden ben ik samen met Marjolein het Diergeneeskundig Centrum Almere begonnen. We delen de visie om de aller beste zorg voor dieren te willen bieden. 10 jaar later zijn we uitgegroeid tot een prachtige moderne kliniek mer veel vaste klanten.

Ik heb zeer veel ervaring in het behandelen van honden, katten, konijnen en reptielen. Daarnaast heb ik mij extra toegelegd tot de tandheelkunde bij dieren. Dieren met een gezond gebit leven namelijk veel langer!

Ook is het mijn passie de kliniek zo goed mogelijk te organiseren. DCA is nu één van de grootste en beste dierenklinieken van Almere. En we streven ernaar de kwaliteit te blijven verbeteren en steeds nieuwe services aan te bieden. Zo zijn we recent gestart met het pet health plan, een abonnement waarmee dier eigenaren veel geld kunnen besparen.

Zelf heb ik een hond, een 14 jarige Jack Russel. Ze heet Tommy. Helaas heeft ze de ziekte van Addisson, een vervelende aandoening waardoor haar bijnieren niet goed meer functioneren. Maar hoewel ze elke dag haar medicijnen moet slikken, is ze nog steeds een vrolijke en ondeugende hond. Daarnaast heb ik ook Jade, een gezonde en ondeugende 5 jarige Teckel.
Lennart
Lennart Echograaf

Lennart van der Jagt

Lennart van der Jagt is dierenarts en heeft zich extra toegelegd op het maken van echo's. Wekelijks komt hij bij onze kliniek om echo's te maken van o.a. hart de buikholte.
Naast echograaf is Lennart, samen met zijn vrouw, eigenaar van een dierenkliniek in Zeist.
Jonas
Jonas Paraveterinair

Paraveterinair

Mijn naam is Jonas. Ik werk met veel plezier als paraveterinair bij Diergeneeskundig Centrum Almere. Ik heb de zorg die ik draag voor uw dier en klantgerichtheid hoog zitten! Ik sta 5 dagen per week voor u en uw dier klaar! Mijn passie voor dieren en het beter maken daarvan heb ik al sinds jonge leeftijd! Dit beroep past daar perfect bij!

Thuis heb ik een poes genaamd Sammy! Ik heb haar toen ze pas een week of 5 oud was gevonden in een bos in Friesland. Ze vindt dan ook alles spannend en eng! Maar ik heb een mooie band met haar op kunnen bouwen en kan niet meer zonder haar! Ik kan me dan ook zeer goed inbeelden dat uw dier speciaal is voor u! Ik behandel ze dan ook zoals ik zou willen dat mijn Sammy behandelt zou worden!
Loes
Loes Dierenarts

Paraveterinair

Kim
Kim Paraveterinair

Paraveterinair

Ik ben Kim Fagalde en werk als paraveterinair bij DCA. Ik ben een laatbloeier. Pas nadat ik 2 academische studies had afgerond, ontdekte ik mijn passie: dierenarts worden. Na lang wikken en wegen besloot ik mijn hart te volgen. Dit betekende dat ik moest stoppen met mijn wetenschappelijk promotieonderzoek zodat ik kon beginnen aan de opleiding. Gelukkig heb ik er geen dag spijt van gehad.

Als klant heb ik al kennis kunnen maken met de professionele, betrokken en zeer bekwame dierenartsen. Ik wilde dan ook erg graag hier werken om extra praktijkervaring op te doen. Mijn collegae, de klanten en hun diertjes zorgen ervoor dat ik iedere donderdagavond en zaterdag met veel plezier naar mijn werk ga.

Ik woon samen met mijn man, een hele lieve en enthousiaste hond, 4 sluierstaartvissen en 15 vuurgarnaaltjes.
Daniëlle
Daniëlle Paraveterinair

Paraveterinair

Mijn naam is Daniëlle Aronowitz. Ik ben afgestudeerd als paraveterinair en sinds Juli 2018 werkzaam bij Diergeneeskundig Centrum Almere.

Ik ben begonnen aan een studie in dieetvoeding, zodat ik onze viervoeters die enkele kilootjes te veel hebben kan helpen ze weer terug op het gewenste gewicht te brengen.

Kom gerust naar mij toe om te vragen voor ondersteuning, ik help u met alle liefde!

Thuis heb ik Dean, een senior Amerikaanse staffort die weet hoe hij zielig moet kijken, maar absoluut verwend word.