Het team van Dierenarts DCA

dierenarts Marjolein Secreve profielfoto 2

Dierenarts Marjolein

Specialismen: Huid problemen

Ik ben in 2003 afgestudeerd als dierenarts. In 2004 heb ik samen met Marcel de Kruijff Diergeneeskundig Centrum Almere opgericht. Het is mooi om te zien hoe DCA van een kleine kliniek in een patio woning (destijds aan de Santorinistraat) tot een grote kliniek met veel mogelijkheden is gegroeid. Het werk als dierenarts vind ik erg leuk, het verveelt nooit want elke dag is anders. Tijdens spreekuren is vooral het contact met klanten erg boeiend maar een operatie of gebitsbehandeling waar een huisdier erg van opknapt blijft ook altijd erg dankbaar werk. Ik kan er ook erg van genieten hoe ons gemotiveerde team groeit en steeds meer kennis krijgt om dieren nog breder en beter te behandelen.

Ik ben getrouwd en heb 2 dochters van 6 en 7 jaar oud. Beiden willen dierenarts worden, of paardrijd lessen gaan geven. We hebben thuis nog hond Cooper (herder/husky) van 12 jaar oud, Britse korthaar Tijger van 6 jaar oud en Rosalientje de goudhamster van 1.5 jaar oud.

dierenarts Loes Reeders profielfoto

Dierenarts Loes

dierenarts Nadie Vstenhout profielfoto

Dierenarts Nadie

Hallo, ik ben Nadie en sinds juni 2019 werkzaam bij DCA. Ik ben in juli 2018 afgestudeerd en direct fulltime aan het werk gegaan bij een andere praktijk. In een jaar tijd heb ik al veel geleerd, elke dag zie ik weer bijzondere en leerzame dingen! Toen ik naar Almere ben verhuisd vond ik bij Diergeneeskundig Centrum Almere de perfecte werkplek. U kunt mij 5 dagen per week in de praktijk vinden.

Een beetje gekke dierenarts ben ik wel, ik heb namelijk geen huisdieren! Er zitten zelfs geen vissen in de vijver in mijn tuin. Uiteraard wil ik uiteindelijk wel een huisdier, maar tot die tijd knuffel ik gewoon extra met de diertjes bij Diergeneeskundig Centrum Almere!

Clinical-Director-Wendy

Clinical director Wendy

Van jongs af aan wilde ik al dierenarts worden, maar had ik daarnaast ook een passie voor het onderwijs en management. Een aantal jaar heb ik mijn werk als docent en dierenarts gecombineerd, maar sinds dit jaar heb ik besloten om weer volledig in de dierenklinieken te gaan werken. Ik ben momenteel werkzaam bij zowel Diergeneeskundig Centrum Almere als Dierenkliniek Buiten-Mere.

Mijn voornaamste doel is om het werkgeluk en de samenwerking binnen onze teams optimaal te houden, zodat onze patiënten en hun eigenaren naar volle tevredenheid geholpen kunnen worden. Ik nodig u daarom ook van harte uit in onze klinieken om de passie te ervaren waarmee mijn collega’s elke dag de beste zorg voor uw dier bieden.

paravet Jonas Springorum profielfoto

Paraveterinair Jonas

Mijn naam is Jonas. Ik werk met veel plezier als paraveterinair bij Diergeneeskundig Centrum Almere. Ik heb de zorg die ik draag voor uw dier en klantgerichtheid hoog zitten! Ik sta 5 dagen per week voor u en uw dier klaar! Mijn passie voor dieren en het beter maken daarvan heb ik al sinds jonge leeftijd! Dit beroep past daar perfect bij!

Thuis heb ik een poes genaamd Sammy! Ik heb haar toen ze pas een week of 5 oud was gevonden in een bos in Friesland. Ze vindt dan ook alles spannend en eng! Maar ik heb een mooie band met haar op kunnen bouwen en kan niet meer zonder haar! Ik kan me dan ook zeer goed inbeelden dat uw dier speciaal is voor u! Ik behandel ze dan ook zoals ik zou willen dat mijn Sammy behandelt zou worden!

paravet Kim Fagalde profielfoto

Paraverterinair Kim

Ik ben Kim Fagalde en werk als paraveterinair bij DCA. Ik ben een laatbloeier. Pas nadat ik 2 academische studies had afgerond, ontdekte ik mijn passie: dierenarts worden. Na lang wikken en wegen besloot ik mijn hart te volgen. Dit betekende dat ik moest stoppen met mijn wetenschappelijk promotieonderzoek zodat ik kon beginnen aan de opleiding. Gelukkig heb ik er geen dag spijt van gehad.

Als klant heb ik al kennis kunnen maken met de professionele, betrokken en zeer bekwame dierenartsen. Ik wilde dan ook erg graag hier werken om extra praktijkervaring op te doen. Mijn collegae, de klanten en hun diertjes zorgen ervoor dat ik iedere donderdagavond en zaterdag met veel plezier naar mijn werk ga.

Ik woon samen met mijn man, een hele lieve en enthousiaste hond, 4 sluierstaartvissen en 15 vuurgarnaaltjes.

paravet Femke Korpel profielfoto

Paraveterinair Femke

paravet Eva van Dusseldorp profiel foto

Paraveterinair Eva