Het team van Dierenarts DCA

Marjolein
Marjolein Dierenarts en mede-eigenaar

Marjolein Boeré-Secrève - Dierenarts en mede-eigenaar

Specialismen: Huid problemen

Ik ben in 2003 afgestudeerd als dierenarts. Een jaar later vestigde ik mij samen met Marcel als dierenarts in Almere en hebben we DCA opgericht. We wilden een kliniek die alles in huis heeft om de best mogelijke zorg voor huisdieren te bieden en dat is gelukt. Daar zijn we erg trots op.

Mijn liefde voor dieren beperkt zich niet tot de dieren in onze praktijk. Thuis heb ik een prachtige kruising husky van 5 jaar: 'Cooper’. Hij is afkomstig uit een Nederlands asiel. Buiten gaat hij het liefst zelf op avontuur, maar binnen is het een erg nette hond en luistert hij goed. Dat is erg prettig met een klein dochtertje in huis. Om zijn energie een beetje kwijt te kunnen loop ik regelmatig canicross wedstrijden met hem. Hoewel hij het dan erg lastig vindt te luisteren, is dit erg leuk om te doen. Ik zou hem voor geen goud willen missen!
Dierenarts Marcel de Kruijff
Marcel Dierenarts, Tandheelkundig dierenarts en mede-eigenaar

Marcel De Kruijff

Specialismen: het behandelen van honden, katten, konijnen en reptielen

10 jaar geleden ben ik samen met Marjolein het Diergeneeskundig Centrum Almere begonnen. We delen de visie om de aller beste zorg voor dieren te willen bieden. 10 jaar later zijn we uitgegroeid tot een prachtige moderne kliniek mer veel vaste klanten.

Ik heb zeer veel ervaring in het behandelen van honden, katten, konijnen en reptielen. Daarnaast heb ik mij extra toegelegd tot de tandheelkunde bij dieren. Dieren met een gezond gebit leven namelijk veel langer!

Ook is het mijn passie de kliniek zo goed mogelijk te organiseren. DCA is nu één van de grootste en beste dierenklinieken van Almere. En we streven ernaar de kwaliteit te blijven verbeteren en steeds nieuwe services aan te bieden. Zo zijn we recent gestart met het pet health plan, een abonnement waarmee dier eigenaren veel geld kunnen besparen.

Zelf heb ik een hond, een 14 jarige Jack Russel. Ze heet Tommy. Helaas heeft ze de ziekte van Addisson, een vervelende aandoening waardoor haar bijnieren niet goed meer functioneren. Maar hoewel ze elke dag haar medicijnen moet slikken, is ze nog steeds een vrolijke en ondeugende hond. Daarnaast heb ik ook Jade, een gezonde en ondeugende 5 jarige Teckel.
Lennart
Lennart Echograaf

Lennart van der Jagt

Lennart van der Jagt is dierenarts en heeft zich extra toegelegd op het maken van echo's. Wekelijks komt hij bij onze kliniek om echo's te maken van o.a. hart de buikholte.
Naast echograaf is Lennart, samen met zijn vrouw, eigenaar van een dierenkliniek in Zeist.