Tarieven Diergeneeskundig Centrum Almere

Het vergelijken van prijzen leidt nogal eens tot misverstanden. Praktijken gebruiken bijvoorbeeld verschillende materialen/narcosemiddelen met andere voor- en nadelen. En de éne praktijk geeft pijnstiller of andere medicatie mee terwijl de andere dit niet doet. Daardoor is het bij standaardbehandelingen al lastig de prijs te vergelijken en bij specialistische ingrepen zelfs vrijwel onmogelijk.

Wij vinden het belangrijk de beste zorg te bieden. Wij werken daarom met ervaren dierenartsen, moderne en kwalitatief goede apparatuur en de veiligste medicaties. Daarbij zijn we altijd eerlijk over wat het gaat kosten. Voor standaard behandelingen, zoals castraties en sterilisaties hebben wij all-inclusive prijzen. Bij de niet standaard behandelingen bespreken we met jou de verschillende behandelopties en geven we je een duidelijke prijsopgave.

Wij adviseren u om een dierverzekering voor uw hond, kat of konijn af te sluiten. Meer weten over de verschillende verzekeringspartijen en mogelijkheden voor uw dier? Neem een kijkje op vergelijkdirect.com. 

Indien u vragen heeft over onze tarieven of een prijsopgave zou willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op of maak direct een afspraak. Dan spreken we het persoonlijk met u door.