Faciliteiten dierenkliniek Almere

De voorzieningen in ons laboratorium, de echo- en röntgenapparatuur en andere moderne faciliteiten helpen ons snel en accuraat een diagnose te stellen. Het onderzoek met deze apparaten is klaar terwijl je wacht. Hierdoor kunnen wij je in vrijwel alle gevallen al bij je eerste bezoek vertellen wat er aan de hand is. Bovendien hebben beschikken wij over een uitgebreid operatie- en behandelinstrumentarium. Daardoor kunnen we altijd snel starten met de behandeling.

Omdat niet alle praktijken over echo- en röntgen apparatuur beschikken, kun je voor dergelijk onderzoek ook bij ons terecht wanneer je geen klant van ons bent. Klik hier om daar een afspraak voor te maken of lees meer over de mogelijkheden door op onderstaande faciliteiten te klikken.

Echo- en röntgenapparatuur

We beschikken over verschillende röntgenapparaten. Hiermee maken we foto’s van zowel kleine als grote huisdieren. Bovendien is het in onze röntgenkamer mogelijk röntgencontrastfoto’s te maken. In de röntgenkamer maken wij ook röntgen contrastfoto’s. Deze foto’s zijn nodig bij blaas-, maag-, of darmproblemen. Echo’s worden gemaakt door Lennart v.d. Jagt, een zeer ervaren dierenarts die zich heeft gespecialiseerd op dit gebied. Hij werkt één dag in de week in onze praktijk.

Maak hier een afspraak voor echo- of röntgen onderzoek (ook wanneer u geen klant van ons bent).

Comfortabele wachtruimte

Doordat wij op afspraak werken hoef je nooit lang te wachten. Toch willen wij de tijd die u wacht zowel voor jou als voor jouw dier zo prettig mogelijk maken. Daarom is onze wachtkamer ruim en huiselijk ingericht. Dit voorkomt stress tussen de verschillende dieren. Daarnaast is deze ontvangstruimte met diverse voorzieningen uitgerust. Zo staat er bijvoorbeeld vers drinkwater, een traktatie voor je dier en is er voor de kleintjes een speelhoek.

Drie ruime spreekkamers

Onze dierenkliniek beschikt over drie ruime en lichte spreekkamers die zijn ingericht met moderne apparatuur. Hier onderzoeken we je huisdier en kun je alles vragen aan de arts over je dier en de controle.

Inloopbalie

Onze balie is doorlopend geopend tijdens onze openingstijden. Je kunt hier altijd terecht voor vragen, het maken van een afspraak of voer- en medicatie verkoop. Loop gerust even binnen!

Modern laboratorium

Wij vinden het belangrijk een accurate diagnose te stellen, het liefst meteen tijdens je eerste consult. Daarom hebben wij een uitgebreid laboratorium in huis. Hier voeren we onder andere bloed-, urine-, ontlasting- en microscopisch onderzoek uit. En meestal hebben wij direct resultaat. Zo hoef je nooit lang te wachten op een uitslag en ook geen tweede keer terug te komen. Bovendien verkopen wij diverse medicijnen zodat de behandeling van je huisdier meteen kan beginnen. Dat is zowel voor jouw dier als voor jou wel zo prettig.

Opnameruimte

Dieren die geopereerd zijn, hebben vaak even de tijd nodig om te herstellen. In onze opnameruimte worden ze rustig wakker in ruime en veilige opnamehokken. Onze dierenartsen en dierenartsassistenten houden de huisdieren daarbij nauwlettend in de gaten. Verder gebruiken we deze hokken voor de opname van zieke dieren die (tijdelijk) continue zorg nodig hebben.

Uitgebreide operatiekamer

Onze operatiekamer is uitgerust met de modernste apparatuur. Zo opereren we jouw huisdier zo goed en veilig mogelijk. De apparatuur maakt het mogelijk niet alleen honden en katten te opereren, maar ook konijnen, knaagdieren, vogels en reptielen. Om je dier zo min mogelijk stress te bezorgen gebruiken wij gasnarcose. Maak een afspraak voor een operatie of lees hier meer over gasnarcose.