Actie: Maand van de oudere hond en kat!

Geldig: 10 oktober tot 10 november 2019 – Doe nu de seniorencheck met flinke korting en check of je huisdier gezond is!

Is jouw huisdier al senior?

Wist je dat jouw hond of kat al senior genoemd mag worden als hij ouder dan 7 jaar is? Dit betekent onder andere dat ze vanaf die leeftijd op seniorenvoeding mogen. Ook houden we vanaf die leeftijd extra in de gaten of ze geen ouderdomsziektes krijgen. Bij de kat gaat het dan bijvoorbeeld om schildklier- en nierproblemen. Bij de hond denken we dan bijvoorbeeld aan artrose, gewrichtspijnen en nierproblemen.

Vanaf 10 oktober tot 10 november de senior-check voor slechts 75 euro!

Vroegtijdig opsporen van gezondheidsproblemen zorgt voor een langer en gelukkiger leven. Is je huisdier 7 jaar of ouder dan is een jaarlijkse senior-check belangrijk. Je huisdier wordt nagekeken en krijgt een bloedonderzoek. Van 10 oktober tot 10 november bespaar je 45 euro. Bel 036-5214874 of klik hier voor een afspraak.

Vroege niertest

Wist je dat 1 op de 3 katten en 1 op de 10 honden te maken krijgt met nierziekte? Zodra de hond of kat symptomen krijgt is vaak al 75% van de nierfunctie onherstelbaar verloren gegaan. In onze kliniek kunnen we SDMA testen. Dat is een vroege niertest, die al schade vanaf 40% kan aantonen. Dit is dus al voordat de hond of kat symptomen krijgt. Tijdens de seniorencheck wordt de SDMA gelijk mee bepaald zonder extra kosten.

Heeft jouw kat Schildklier problemen?

Is jouw oudere kat de laatste tijd snel vermagerd? Zeurt hij of zij om meer eten of heeft je kat juist last van braken of diarree? Dan zou de kat wel eens een te snel werkende schildklier kunnen hebben! Schildklierproblemen komen veel voor bij oudere katten. Het gaat vrijwel altijd om een overactieve schildklier als gevolg van een goedaardige tumor. Gelukkig bestaat er een goede therapie voor katten met een overactieve schildklier. Een kat met een schildklier probleem wordt snel mager en drinkt en plast soms meer. Twijfel je over jouw kat en is deze afgevallen de laatste tijd, laat hem dan snel testen op deze kwaal! Tijdens onze senioren actie bieden wij de schildkliertest aan voor maar €25,- ipv het normale tarief (€43,50).

 

Whatsappen met de dierenarts

Heb je een vraag voor de dierenarts? Stuur ons dan een WhatsApp berichtje! WhatsApp kun je ook gebruiken om bijvoorbeeld om een foto of een filmpje te sturen. Het Whatsapp nummer is 06-43847794

Let op: tijdens openingstijden bel je met 036-5214874, voor spoed buiten de openingstijden 0900-1515.